Repro Studio

Kvalitetno računalniško pripravo najrazličnejših tiskovin na MAC in PC platformah v skoraj vseh grafičnih programih nam omogoča sodobno opremljen studio.

Tiskarske plošče izdelujemo po postopku CTP (computer to plate), kateri nam zagotavlja izjemno natančnost, saj ta lasersko osvetljuje tiskarsko ploščo, s čimer nam ta omogoča krajši rok priprave in višjo kakovost tiskanja. Seveda pa lahko osvetlimo filme in plošče izdelamo po klasični metodi.

​Narejene DATOTEKE lahko odpremo v sledečih programih:

  • PDF PROGRAMIH
  • INDESIGN
  • ILUSTRATOR
  • COREL
  • in drugimi grafičnimi programi

​Prosimo, da tipografije (fonte) priložite, oziroma jih pretvorite v krivulje.

Obvezno priložite print, ali kakršen koli drug poskusni odtis​.
Najlažje za nas pa je, da priložite datoteko v PDF formatu, ter tako ploščo osvetljujemo direktno iz PDF datoteke. PDF mora biti narejen z Acrobat Distilerjem brez kompresije oz. čim nižjo kompresijo in downsampling bitnih slikah na 300 dpi. PDF mora biti kompoziten, ter kompatibilen z Acrobatom verzija 4.0 (PDF 1.3). Položaj vsebine postscripta mora biti centralen glede na stran, ne pozabite na dodatek za porezavo (bleed) 3 mm. Ostale dodatke (porezavo, skale, …) lahko tudi izklopite. Lahko pa nam pošljete skeniran izdelek in vam ga bomo mi postavili v primerno grafični obliko.

Opozorilo:
Datoteke naj bodo pripravljene v CMYK barvnem modelu (ne RGB) in
naj ne vsebuje spot barv (Pantone …), če te niso potrebne.
Stran naj bo nastavljena na končno dimenzijo z dodatkom 3 mm za porezavo.

Za montažo posameznih strani poskrbimo mi, večina montaž je standardnih, če potrebujete kaj posebnega pa nam dostavite načrt zgibanja.

Pošiljanje datotek: Vaše datoteke nam lahko dostavite na prenosnem mediju (CD/DVD, prenosnem disku, USB ključku… ) lahko pa nam jih pošljete preko elektronske pošte na [email protected]